Det Danske Filmmusik Selskab - DFS

Det Danske Filmmusik Selskab - DFS

Om denne blog

Har du selv lyst til at deltage i denne blog? Skriv til web-master for tilmelding.

Kan benyttes til små hurtige kommentarer, i dagbogsform, som ikke egner sig til (debat) Forum. Længere neutrale indlæg bør oprettes blandt sidens 'Artikler'.

Godt nytår

AndetPosted by Henrik Mon, January 01, 2007 15:33:45

Så blev det 2007 - eller 2 007? Måske burde man have vist planlagt en James Bond film til dette år? Nå, det kan jo være at de gør lidt ekstra ud af dvd udgivelsen senere på året.

Det er så snart 1 år siden at DFS holdt sit sidste møde, hvor jeg - måske lidt provokerende - forsøgte en sidste gang at invitere de mange øvrige medlemmer til at deltage lidt mere aktivt på siden. Der er f.eks. mange komponister, som jeg absolut ikke er den rette til at skrive om, men som fortjener mere omtale.

Jeg forventede bestemt ikke at alle ville kaste sig over det, men havde dog håbet at lidt flere ville bidrage med lidt - af og til. Der er jo også andet end filmmusik her i verden - ikke meget, men lidt. Mit mål var at jo flere vi er om det, jo mindre behøvede den enkelte at bidrage med.

Nu skriver jeg i datid, for jeg har måttet sande at ambitionerne ragede alt for højt - desværre. Danmark er et lille land - og endnu mindre når det kommer til filmmusik. Og mange vil hellere nøjes med at lytte til og samle på filmmusik, end at skrive om det. Sådan er det bare!

I dag er der ca. 2 til 3 personer, der bidrager med anmeldelser og andre indlæg af forskellig art. Det er ikke meget, når siden egentlig skal repræsentere hele selskabet, hvor der vel er ca. 10 gange så mange personer. Konsekvensen er jo så at holdningerne kan virke ensporet og unuanceret. Og mange komponister og scores bliver ikke belyst, i det omfang, som de faktisk har fortjent.

Men med oprejst pande, fortsætter siden i 2007.

Godt nytår alle sammen,
Hilsen Henrik

  • Comments(0)//blog.filmmusic.dk/#post3

Basil Poledouris

KomponisterPosted by Henrik Sat, November 18, 2006 20:36:01

Blog ImageAk ja, så døde Basil Poledouris, som jeg også har skrevet om i forum. Jeg er ikke den rette til at skrive en længere artikel om ham, så godt kendte jeg ham ikke.

Jeg anmeldte soundtracket Les Misérables, og der nævner jeg også mit flygtige møde med manden, tilbage i 1998.

  • Comments(0)//blog.filmmusic.dk/#post2

The Staircase

SoundtracksPosted by Henrik Sat, November 18, 2006 20:32:18

Efter jeg besøgte David Michael Franks hjemmeside første gang, jeg tror det var ca. 1 år siden, blev jeg meget begejstret for de MP3-klip, der kan høres via siden.

Jeg begyndte straks at undersøge, hvad der var på markedet af DMF soundtracks, og købte dem brugt via Amazon.

Først for nylig lykkedes det mig at finde soundtracket til The Staircase, og det blev heldigvis leveret rimelig hurtigt, så nu har jeg anmeldt det.

  • Comments(0)//blog.filmmusic.dk/#post1